Gülçin Ergül Fan Sitesi
Hoşgeldin XD
Gülçin Ergül Fan Sitesi
Hoşgeldin XD
Gülçin Ergül Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gülçin Ergül Fan Club

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!

+19
gülçinim_cemrem
Yoshy*Betül
gulcin_fb
e.bakici
Ekin.GE
emo_selen
gülçin_manyağı
(G)-(Y)
ggüüllççiinn
g-ü-l-ç-i-n
hilal
[ PaMiR ]
GLCN
xXxgulçinXkadrisxXx
gülçin01
dolunay
hepsi
burcu
Gülçin-ji
23 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Gülçin-ji
[•Adminstaror•]
[•Adminstaror•]
Gülçin-ji

Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Empty
MesajKonu: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeÇarş. Ekim 29, 2008 4:05 pm

Merhaba;
Ben site yöneticisi.Bu forumu Gülçin Ergül adına actım.Ancak diğer Hepsi üyelerine de yer verdim.Çünkü diğer üyelerle ayrım yapmıyoruz.Biz Hepsi'ni seviyoruz.Bu forumda bulunan ve üye olab herkese çok teşekkür ediyorum.Üye olmayanlar da eğlenceyi kaçırdığı için üzülüyorum.Burada her şeyi yapabileceğiz.Sınırsız paylaşım olacak.Ama kuralların dışına cıkmamak sartıyla elbette.Özellikle küfür & alaycılığa karşıyım.Sizleri fazla sıkmak istemem.Kurallara uymak kaydıyla her istediğinizi yapabilirsiniz.Hepinizi kucak dolusu öpüyorum.Hoşçakalın...
seviyorum seviyorum seviyorum

En son Admin tarafından Perş. Ekim 30, 2008 7:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://gulcinergul.aforumfree.com
burcu

burcu

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeÇarş. Ekim 29, 2008 6:21 pm

Teşekkürler!...
Kendimi tanıtırsam:
Ben 13 yasındayım.Ben de Gülçin'i seviyorum.M. Oldum.Herkese kendini burada tanıtsın bence...
neyse ben çıkıyorum.Bu siteyi herkese tavsiye edeceğim.Hoşçalakın bb bye bye
hepsi

hepsi

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimePerş. Ekim 30, 2008 3:57 pm

merhaba;
ben de ecem.İzmir'de yaşıyorum.En çok gülçin ve cemreyi seviyorum.gülçin çok tatlı.cemrenin ise esmirimsi bir çekiciliği var.hepsi güzel.bu forumu da burcu tavsiye etti zaten.burcucum.üye oldum cnm.oke?ByBy ask
burcu

burcu

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimePerş. Ekim 30, 2008 7:03 pm

hg. cnm
Gülçin-ji
[•Adminstaror•]
[•Adminstaror•]
Gülçin-ji

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeCuma Ekim 31, 2008 1:42 pm

Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Hosgel10
dolunay

dolunay

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeÇarş. Kas. 05, 2008 3:17 pm

slm ben de yeni geldim.adım dolunay.gülçini çok seviyorum.zaten bu nedenle üye oldum.konserine gittiğimde bana msn sini verdi biliyor musunuz? belki ilerki zamanlarda paylaşrım ByBy cool
gülçin01

gülçin01

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimePerş. Kas. 06, 2008 1:59 pm

slm
ben de zeynep.gülçin ergül ü ve merve seviyi çok seviyorum.acaba buraya merve sevi diye bir bölüm açar mısınız??
forumu çok beğendim.hoşçakalın... bye
Gülçin-ji
[•Adminstaror•]
[•Adminstaror•]
Gülçin-ji

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimePerş. Kas. 06, 2008 4:37 pm

hg
xXxgulçinXkadrisxXx

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimePaz Kas. 30, 2008 4:57 pm

slms bn kadris 12,5 yaşindayım site harika açana ve vesile olanlara teşkurlerimi sunuyorum.....
Gülçin-ji
[•Adminstaror•]
[•Adminstaror•]
Gülçin-ji

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimePtsi Ara. 01, 2008 6:45 pm

teşekkür ederim cnm bu siteyi ben açtım.site açmayı bilmiyorsan bana Ö.M atabilirsin.byyy Thanks
GLCN

GLCN

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 10:27 pm

mrb bn meLtem 12 ySında^im İzmir'liyim Cemre ile Gülçin Fanı^im Hepsini seviorumda insanin fovoRisi vrdır forum konularında uzmanım bnde Gülçin Sitem var Gülümseme
Gülçin-ji
[•Adminstaror•]
[•Adminstaror•]
Gülçin-ji

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeÇarş. Ara. 17, 2008 10:50 pm

hg meltoş
Gülçin-ji
[•Adminstaror•]
[•Adminstaror•]
Gülçin-ji

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeC.tesi Ocak 03, 2009 2:43 pm

meltemciğim siteni bana ö.m den gönder.inceleyelim.reklamını yapalım.
[ PaMiR ]

[ PaMiR ]

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeC.tesi Ocak 03, 2009 2:50 pm

merhabalar bnde geldm..^^ adım ömer faruk bnde gülçin i çok seviyorum .. Gülümseme
http://10tm.10.funpic.de
hilal

hilal

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimePaz Ocak 04, 2009 2:52 pm

Ömer Faruk hg
xXxgulçinXkadrisxXx

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimePaz Ocak 04, 2009 5:15 pm

hoş geldin hg
gülçin01

gülçin01

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeSalı Ocak 06, 2009 2:47 pm

hg hoşgeldinizzzz
g-ü-l-ç-i-n

g-ü-l-ç-i-n

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeSalı Ocak 06, 2009 3:49 pm

slm.adım emel.gülçin hastasıyım.onu çok seviyorum.hatta onun için oluyorummmmm.askım o benim. seviyorum
xXxgulçinXkadrisxXx

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeSalı Ocak 06, 2009 8:16 pm

hg
Gülçin-ji
[•Adminstaror•]
[•Adminstaror•]
Gülçin-ji

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeSalı Ocak 06, 2009 8:19 pm

hg
ggüüllççiinn

ggüüllççiinn

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeSalı Ocak 06, 2009 10:27 pm

slm ben de yeni geldim site çok güzel omuş tam da gülçinime yaraşır.adım irem.12 yasındayım.gülçinimi,
ç
ço
çoo
çoook
çooo
çoo
ço
ç ---------------- !!!SEV!YORUM!!! -----------------
(G)-(Y)

(G)-(Y)

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeÇarş. Ocak 07, 2009 6:43 pm

slm bnde esranur.gümüşhanede oturuyorum.hepsiyi çok seviyorum.ama en cok glcini seviyorum seviyorum
xXxgulçinXkadrisxXx

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeC.tesi Ocak 10, 2009 5:47 pm

hg hoşgeldinizzzzzzzzzzzz
gülçin_manyağı

gülçin_manyağı

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeÇarş. Ocak 14, 2009 1:55 pm

slm ben de yeni geldim.üyelikten sonra siteye girme fırsatım olmadı.adım zeynep.14 yasındayım.gülçini cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk seviyorummm ask ask
emo_selen

emo_selen

MesajKonu: Geri: Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!   Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!! Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 6:11 pm

slm ben deniz selen.göbek adım selen ama benn seleni daha çok seviorumm.11 yasındayım.gülçini sevdiğimden uye oldum.bybyyyyyy bye seviyorum

Baska Konu Açmayın Kendinizi Buradan Tanıtın!!!
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Alımlarımız Buradan[Mutlaka Bakın]
» MODERATÖR VE ADMİN ALIMLARI BURADAN!